Magazin „Moja Planeta“

„Moja planeta” je besplatan elektronski magazin koji izlazi u PDF formatu i do svojih čitalaca stiže putem e-maila. Magazin je registrovan u Narodnoj biblioteci Srbije u Beogradu pod brojem ISSN 2217-3307 i Matici srpskoj u Novom Sadu..

Čime se bavi?

Magazin se bavi se svim vrstama sportskih outdoor aktivnosti (planinarenje, alipinizam, biciklizam, speleologija, orijentiring, ekstremni sportovi…), ali i svim onim što prati boravak u prirodi: oprema, navigacija, ishrana, bedekeri, ekologija… Izdanje prati i internet stranica koja je nalazi na adresi www.mojaplaneta.net. Stranica ima funkciju servisa sa kontakt informacijama planinarskih domova i svratišta u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Sloveniji i Crnoj Gori.

Za vaš primerak magazina, možete se prijaviti na mailing listu na početnoj strani sajta MOJAPLANETA.NET

 

Magazin „EKO list"

„EKO list" je magazin koji se bavi temama iz oblasti ekologije, zaštite životne sredine i održivog razvoja. Prvi broj našeg izdanja izašao je juna 2007. godine uz sufinansiranje Ministarstva zaštite životne sredine Republike Srbije i Sekretarijata za zaštitu životne sredine i održivog razvoja APV. Izdavač magazina je Udruženje građana “ZELENI KRUG", koje je osnovano marta 2007. godine.

Cilj i misija su nam da kroz informisanje široke javnosti utičemo na podizanje svesti o ličnoj odgovornosti pojedinca za stanje životne sredine. „EKO list" je magazin modernog dizajna, koji direktnim pristupom problematici zagađenja prirode, zaštite i unapređenja životne sredine doprinosi buđenju ekološke svesti kod čitalaca. Magazin se može dobiti isključivo u pretplati.

Sve potrebne informacije možet dobiti na sajtu magazina: EKOLIST.ORG